Val de accidente pe Autostrada Soarelui. Mai multe persoane au fost rănite

Mai multe accidente au avut loc sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada Soarelui. Trei persoane au fost rănite, iar circulaţia a fost blocată pe sensul către litoral.

11 aug. 2018, 04:57
Val de accidente pe Autostrada Soarelui. Mai multe persoane au fost rănite

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă dimineaţa la un accident rutier petrecut la kilometrul 60 pe autostrada Autostrada Bucureşti-Constanţa. În accident au fost implicate şase autoturisme în care se aflau 21 de persoane, printre care şi doi copii.

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite uşor, acestea refuzând transportul la spital.

UPDATE: CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă traficul a fost reluat pe AutostradaA2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 16, pe sensul către mare, în urma scoaterii în afara suprafeţei de rulare a autovehiculelor implicate în cele trei evenimente rutiere nesoldate cu victime. Poliţiştii sunt la faţa locului pentru fluidizarea coloanelor de autovehicule care se întind pe aproximativ trei kilometri.

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa circulaţia este întreruptă pe sensul către litoral, la kilometrul 16, din cauza a trei evenimente rutiere în care au fost implicate mai multe autovehicule.

Impactul faţă-spate dintre acestea nu s-a soldat cu victime, restricţia de trafic fiind impusă ca măsură de protecţie, până la decuplarea unei butelii GPL, precizează Infotrafic.

În zonă s-au format coloane de autovehicule pe o distanţă de aproximativ trei kilometri.