Trafic blocat! Un microbuz în care se aflau 10 persoane, implicat într-un accident

Un microbuz în care se aflau 10 persoane a fost implicat într-un accident rutier în comuna prahoveană Ariceștii Rahtivani. Traficul în zonă a fost blocat total.

26 nov. 2020, 20:38
Trafic blocat! Un microbuz în care se aflau 10 persoane, implicat într-un accident

Trafic blocat. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova a anunțat faptul că un accindent rutier s-a produs în comuna prahoveană Ariceștii Rahtivani. Un microbuz, o autoutilitară și un autoturism au fost implicate în impact.

Citește și: Caz revoltător în Capitală. Directoare de grădiniţă, acuzată că a agresat mai mulţi elevi. Femeie a fost condamnată cu suspendare

Autoritățile anunță că în microbuz se aflau 10 persoane, în autoutilitară se aflau patru persoane, iar în autoturism alte două persoane. Conform oamenilor legii,  două persoane au fost asistate medical, însă au refuzat transportul la spital.

Trafic blocat. La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj de descarcerare, unul de stingere și unul de prim ajutor. După ce autoritățile au cercetat zona traficul rutier a fost reluat, conform Poliției Prahova.

Scene de groază în Capitală. Un bărbat s-a împuşcat mortal în Sectorul 6

Un incident cumplit a avut loc miercuri seară în Capitală. Un bărbat s-a împuşcat într-un poligon privat de tragere din Sectorul 6. Omul nu a mai avut nicio şansă şi a decedat.

Scene de groază s-au desfăşurat în această noapte în Bucureşti. Victima şi-a pus capăt zilelor după ce s-a împuşcat cu arma pe care o deţinea, potrivitnews.ro.

Citește și: Captură colosală la Suceava. Un milion de euro ascuns în ligheane și găleți de angajații de la Permise și RAR

„În seara de 25. 11.2020, prin apel 112, un angajat din cadrul unui poligon privat de tragere, din sectorul 6, a sesizat faptul că un bărbat, s-ar fi autovătămat cu o armă de foc.

La fața locului s-au deplasat polițiști, precum și echipaj de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicale, a fost constatat decesul.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, anunță Poliția Capitalei.