Trafic cu copii nenăscuţi, înregistrări explozive

Traficul de ovule, afacere fără perdea pe internet. Reporterii spynews au discutat la telefon cu două dintre femeile care ş-au scos la mezat ovulele şi au negociat ca la piaţă preţul de vânzare. Femeile nu au avut nicio tresărire când li s-a atras atenţia că ceea ce fac ele este ilegal.

24 nov. 2016, 11:23
Trafic cu copii nenăscuţi, înregistrări explozive

Traficul de ovule este o afacere din ce în ce mai înfloritoare, totul derulându-se sub nasul autorităţilor.
După o lungă perioadă în care fenomenul părea că a dispărut de pe plaiuri mioritice, graţie unor arestări celebre, în ultimele zile au reapărut pe diferite site-uri zeci de anunţuri în care româncele scot la mezat propriile ovocite.

Potrivit spynews.ro, vânzătoarele sunt atât de binevoitoare, încât au spus şi strategia prin care medicii să nu îşi dea seama că la mijloc este vorba despre o vânzare de ovule şi nu de o donaţie.

„Va spun eu procedura. Voi merge la un psiholog atat eu cat si sotia dvs, nu se vor pune niste intrebari ca eu sa nu ma trezesc peste 10 ani sa am pretentia ca vreau copilul”, spune vanzatoarea.

Sub pretextul că fac astfel de tranzacţii ca să aibă ce să dea de mâncare copiilor, femeile s-au arătat dispuse să lase la preţ. În urmă cu doi ani, instanţa supremă i-a condamnat pe şeful Clinicii Sabyc din Timişoara şi mai mulţi medici pentru trafic de ovule. Aceştia prelevau ovule de la românce şi le vindeau pe bani grei femeilor din Israel.

Citeşte şi: Cel mai bun remediu al naturii pentru INFERTILITATE. Planta de care femeile nu ar trebui să se despartă. 7 beneficii ale ei