Trafic dat peste cap de sexy concurentele Miss Bum Bum VIDEO

Haos pe străzile oraşului Sao Paolo, unde tinerele aspirante la titlul de Miss Bum Bum au atras privirile tuturor. Este vorba despre unul dintre cele mai îndrăgite concursuri de frumuseţe din Brazilia, unde este aleasă posesoarea celui mai sexy posterior.

05 aug. 2015, 11:11

E lesne de înţeles de ce riscul unor accidente a fost enorm. Zeci de tinere în costume de baie au defilat pe străzile din Sao Paolo, pentru a promova concursul Miss Bum Bum, la care publicul poate vota online.

„Vine o vreme în viaţa noastră când avem nevoie de schimbări. Acest concurs a adus ceva nou în viaţa mea, este o competiţie minunată. Pentru mine, este cel mai grozav concurs din câte există în prezent, este ceva diferit”, spune o concurentă.

Printre concurente, o sosie a lui Kourtney Kardashian, o fostă vedetă de filme pentru aduţi, şi o DJ renumită pentru bustul ei proeminent.

Din cele 27 de tinere, doar 15 vor fi alese pentru finala Miss Bum Bum, care se va desfăşura în luna noiembrie a acestui an. Câştigătoarea va primi o sumă consistentă de bani şi va apărea pe coperta unei celebre reviste pentru bărbaţi.