TRAFIC de COŞMAR în Capitală din cauza vremii: Bulevarde blocate, cozi kilometrice de maşini, trotuare inundate VIDEO

În Capitală, din cauza ploii torenţiale şi a vântului puternic, joi dimineaţa, a fost un trafic de coșmar. Toate marile bulevarde din București au fost complet blocate, la fel și intersecțiile. Ca și cum nu era de ajuns, semafoarele nu au funcționează în mai multe zone, informează România TV.

26 nov. 2015, 08:59
TRAFIC de COŞMAR în Capitală din cauza vremii: Bulevarde blocate, cozi kilometrice de maşini, trotuare inundate VIDEO

Joi dimineaţa, în Capitală, din cauza ploii si a vântului puternic s-a circulat foarte greu. Pe mai multe bulevarde s-au format cozi kilometrice şi s-a circulat bară la bară. Mai mult, în unele zone din oraş semafoarele nu au funcţionat.

Şoferii au spus că în mai multe zone nu au fost văzuţi poliţişti care să dirjeze traficul.

În jurul orei 10:00, în judeţul Ilfov, traficul rutier a fost întrerupt pe DN 1A, în Mogoşoaia, din cauza unui pasaj inundat. Din această cauză a fost afectată şi circulaţia pe DN Centura Bucureşti. Conducătorii auto au fost sfătuiţi să oprească în coloană să lase liber un culoar de trecere pentru autospecialele de intervenţie care se deplasează în zonă.

Din cauza vremii, şi mijloacele de transport în comun au circulat foarte greu. De asemenea, şi pietonii au avut probleme din cauza canalizării care în Bucureşti nu funcţionează foarte bine, iar trotuarele au fost inundate de apă.

Citeşte şi COD GALBEN de VÂNT PUTERNIC în mai multe judeţe din ţară, inclusiv Bucureşti şi A2