Trafic de coşmar pe DN1. Maşinile stau în coloane pe Valea Prahovei

Traficul este infernal pe Valea Prahovei. Pe DN1, pe sensul către Capitală, se circulă foarte greu. 

30 oct. 2016, 13:43
Trafic de coşmar pe DN1. Maşinile stau în coloane pe Valea Prahovei

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (15:00), traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, pe sensul către Capitală.

Se circulă în coloană şi pe DN73A Râşnov – Predeal, la intersecţia cu DN1.

În judeţul Braşov, în zona Dârste, un echipaj de poliţie le recomandă conducătorilor auto care pornesc din Braşov către Bucureşti să circule pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, pentru a evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei.

Automobiliştilor care pleacă din zona Bran-Moieciu le reamintim că pot folosi rutele DN73 Braşov – Bran – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti sau DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti, cu precizarea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

Autostrada A1 București – Pitești poate prelua fără probleme valorile ridicate de trafic, însă este posibil ca înainte de lăsarea serii să se circule în coloană la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti.

Conducătorii auto care încheie coloanele sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.