Trafic feroviar, întrerupt în judeţul Braşov. O şină s-a fisurat din cauza gerului

Traficul feroviar a fost întrerupt, vineri dimineaţă, între Ghimbav şi Bartolomeu, judeţul Braşov, întrucât o şină s-a fisurat din cauza temperaturilor scăzute. Două trenuri de călători - Sibiu-Bucureşti şi Budapesta-Bucureşti.

30 nov. 2018, 07:24
Trafic feroviar, întrerupt în judeţul Braşov. O şină s-a fisurat din cauza gerului

UPDATE: Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul feroviar pe Magistrala 200 între Ghimbav şi Bartolomeu, judeţul Braşov, a fost reluat după remedierea deficienţelor privind şina fisurată din cauza temperaturilor scăzute. Cele două trenuri de călători de pe rutele Sibiu – Bucureşti, respectiv Budapesta – Bucureşti, care staţionau, s-au pus în mişcare către destinaţii.

Pe de altă parte, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă că la această oră traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată la condiţiile meteo nefavorabile.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 200 între Ghimbav şi Bartolomeu, judeţul Braşov, din cauza unei şine fisurate în urma temperaturilor scăzute.

Două trenuri de călători care circulau pe relaţia Sibiu – Bucureşti, respectiv Budapesta – Bucureşti, sunt oprite în staţii până la remedierea deficienţei.

Se estimează că traficul feroviar va fi reluat în jurul orei 10.30.

La Braşov se înregistrează minus 10 grade.


loading...
Partenerii noștri