Trafic feroviar şi rutier restricţionat în Suceava. Un tir s-a răsturnat pe calea ferată

Traficul feroviar în dreptul localităţii Iacobeni, judeţul Suceava, a fost restricţionat, miercuri, după ce un TIR s-a răsturnat pe calea ferată, un tren de persoane fiind redirecţionat din zonă. De asemenea, traficul rutier pe drumul naţional 17 a fost îngreunat aproximativ o oră pentru ridicarea autovehiculului de mare tonaj.

07 iun. 2017, 14:05
Trafic feroviar şi rutier restricţionat în Suceava. Un tir s-a răsturnat pe calea ferată

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a anunţat că, miercuri, un autotren a ieşit de pe carosabil în dreptul localităţii Iacobeni, judeţul Suceava, şi a căzut pe firul al doilea al secţiei de cale ferată 502 (la kilometrul feroviar 96+400).

„Un tren de persoane a fost redirecţionat pe firul unu, iar ulterior, nefiind trenuri în circulaţie, a fost scos de sub tensiune şi firul unu, pentru ca operaţiunea de ridicare să se efectueze fără riscuri”, a prezizat IGPR.

Potrivit sursei citate, pe durata ridicării TIR-ului a fost restricţionat şi traficul rutier pe drumul naţional 17- Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc, în zona localităţii Iacobeni.

Operaţiunea de ridicare a durat aproximativ o oră, fiind redeschis atât traficul rutier, cât şi cel feroviar.

Citeşte şi Hunedoara: Traficul feroviar este oprit între Petroşani şi Filiaşi, din cauza unui incident