Trafic îngreunat pe DN7, din cauza unui accident UPDATE

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, vineri dimineaţă, pe DN7, în zona mănăstirii Cornetu din judeţul Vâlcea, iar circulaţia feroviară este blocată, din cauza unui tir răsturnat, în urma accidentului o persoană fiind rănită, potrivit Poliţiei Vâlcea.

02 iun. 2017, 05:28
Trafic îngreunat pe DN7, din cauza unui accident UPDATE

UPDATE ora 10.40. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu s-a reluat, pe un fir alternativ. Traficul fusese oprit pe ambele sensuri la km 218+100 de metri, în zona mănăstirii Cornetu, pentru a permite unui utilaj de mare tonaj să repună pe roți un tir răsturnat în această dimineață pe calea ferată. De asemenea, s-a reluat circulaţia pe calea ferată.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că circulaţia pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 218+100 de metri, în zona mănăstirii Cornetu (judeţul Vâlcea), după ce un tir a derapat. Cabina acestuia s-a răsturnat pe calea ferată, iar circulaţia feroviară este blocată.

În urma accidentului, şoferul tir-ului a fost rănit, fiind transportat la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Adrian Popescu. Iniţial, el declara că două persoane au fost rănite în accident.

La faţa locului este aşteptată o macara pentru ridicarea cabinei autotrenului de pe calea ferată, astfel încât traficul feroviar să fie reluat.

Accidentul s-a produs în jurul orei 6.30.