Trafic îngreunat pe mai multe drumuri naţionale, din cauza alunecărilor de teren. Vezi unde sunt probleme

Publicat: Joi, 31 Iulie 2014 14:03 // Actualizat: Joi, 31 Iulie 2014 14:03 // Sursa: romaniatv.net

Circulaţia rutieră este îngreunată pe mai multe drumuri din ţară, din cauza alunecărilor de teren sau a aluviunilor care au ajuns pe carosabil, informează centrul Infotrafic al Poliţiei Rutiere.

Drumurile cu probleme, semnalate de Poliția Română, sunt următoarele :

  • în județul Timiș, circulația auto pe DN57 este oprită pe ambele sensuri între localitățile Lățunaș și Jamu Mare (tronsonul kilometric 179 – 188), după ce pe carosabil au ajuns aluviuni și o cantitate mare de apă, în urma ploilor;
  • în urma precipitaţiilor abundente din ultimele zile, circulaţia rutieră este întreruptă pe DN7A, în judeţul Hunedoara, în zona Jieţ, pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 96 şi 105+120 de metri, din cauza unor alunecări de teren (una dintre acestea produsă anterior, în urmă cu aproape trei luni);
  • pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepţia celor destinate exclusiv transportului de persoane, din cauza unei alunecări de teren produse în zona Deduleşti. Rutele ocolitoare pentru traficul greu sunt DN64 Râmnicu Vâlcea - Găneasa, DN65 Găneasa - Slatina -Piteşti şi DN1 Veştem - Braşov, DN1A Braşov - Ploieşti - Bucureşti.
  • în județul Argeș, pe DN67B Pitești – Drăgășani, cu toate că circulaţia a fost reluată în zona Vedea, traficul rutier rămâne întrerupt la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, din cauza unui pod avariat în urmă cu două luni, tot de o viitură. Autovehiculele circulă deviat, pe ruta DN65 Piteşti - Slatina - Găneasa, DN64 Găneasa - Drăgăşani . Există şi rute ocolitoare alcătuite din drumuri judeţene sau comunale, pe care le pot folosi locuitorii din zonă;
  • în județul Caraș-Severin, circulația auto pe DN58B Reșița – Timișoara se desfășoară dificil în zona localității Măureni (apă pe carosabil).

În județul Caraș-Severin, circulația feroviară este întreruptă pe secţia de cale ferată 923 Oravița - Berzovia, între localitățile Doclin și Surduc Banat, pe tronsonul kilometric 16+600 – 17+200 (aluviuni pe calea ferată).

Traficul feroviar este întrerupt și în județul Argeș, pe secţia de cale ferată 906 Pitești - Curtea de Argeș, în zona localității Borlești, după ce un automotor a deraiat marți, din cauza unei viituri.

Hidrologii au actualizat avertizările de inundaţii, fiind aşteptate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice Mureş, Bega Veche, Bega,Timiş, Bârzava, Moraviţa, Caraş, Nera, Cerna, Drincea, Desnăţui, Jiu, Olt, Vedea, Argeş. Avertizarea este valabilă în intervalul 31.07.2014 ora 12:00 – 01.08.2014 ora 21:00.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 iul 15:13
Răspunde | Votează email 0 email
Http://SmartUrl.it/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://SmartUrl.it/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://SmartUrl.it/RoML
31 iul 14:19
...de teren sau a aluviunilor care au ajuns pe carosabil, informează centrul Infotrafic al Poliţiei Rutiere. Citește …read more ...
1
EUR
4.8722
RON
25 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H