ATENŢIE ŞOFERI! Trafic restricţionat în Capitală din cauza protestului angajaţilor de la Metrou

Traficul va fi restricţionat, miercuri, în zona Piaţa Victoriei, între orele 14.15 - 15.45, cu ocazia desfăşurării protestului membrilor Uniunii Sindicatelor Lucrătorilor de la Metrou (USLM), precizează Brigada Rutieră a Capitalei într-un comunicat.

05 mart. 2013, 17:35
ATENŢIE ŞOFERI! Trafic restricţionat în Capitală din cauza protestului angajaţilor de la Metrou

În intervalul orar 14.15 – 15.15 va avea loc un marş pe traseul: sediul Ministerul Transporturilor (Parcul Gării de Nord) – str. Gara de Nord – breteaua de legătură dintre str. Gării de Nord şi Calea Griviţei – str. Polizu – str. Buzeşti – Piaţa Victoriei.

Deplasarea se va face pe banda I şi pe banda II de circulaţie.

Potrivit poliţiştilor, intrarea în Piaţa Victoriei se va realiza organizat, prin traversarea bretelei dintre şos. Kiseleff şi Piaţa Victoriei.

De asemenea, în intervalul orar 15.15 – 15.45 se va desfăşura mitingul în Piaţa Victoriei, în spaţiul delimitat de bd. Aviatorilor, şos. Kiseleff şi breteaua aflată în prelungirea bd. Iancu de Hunedoara.

Pe timpul protestului, circulaţia rutieră va fi resistematizată în Piaţa Victoriei, prin asigurarea circulaţiei în două sensuri pe bd. Aviatorilor către Calea Victoriei şi bd. Lascăr Catargiu.

Membrii Uniunii Sindicatelor Lucrătorilor de la Metrou (USLM) vor participa miercuri, de la ora 12.30, la un miting în faţa Ministerului Transporturilor, după care se vor deplasa într-un marş de protest până în Piaţa Victoriei, la Guvern, deoarece nu s-a ajuns la o înţelegere cu autorităţile în ceea ce priveşte negocierea contractului colectiv de muncă, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, Ion Rădoi, preşedintele USLM.