Traficant de droguri condamnat la 18 ani de închisoare, după ce a ucis un barman

Un criminal periculos din Oradea a fost condmnat definitiv la 18 ani de închisoare. Acesta este acuzat că a ucis un barman cu mai multe lovituri de cuţit, după care, i-a abandonat cadavrul într-un apartament, înfăşurat într-un covor. Criminalul era cunoscut ca traficant de droguri.

16 mai 2016, 09:23
Traficant de droguri condamnat la 18 ani de închisoare, după ce a ucis un barman

Traficantul de droguri, cunoscut sub numele de Vikingul, a fost condamnat la 18 ani de închisoare cu executare de către magistraţii de la Curtea de Apel Oradea.

În iarna anului trecut, acesta şi-a ucis cu sânge rece un prieten barman. Crima s-a petrecut în apartamentului Vikingului, unde, cei doi s-au certat din cauza unor bani. Barmanul trebuia să-i dea prietenului său suma de 7.000 de lei, bani proveniţi din vânzarea drogurilor.

Cum cei doi nu au ajuns la un acord, Vikingul şi-a ieşit din minţi şi l-a înjunghiat pe barman de mai multe ori cu un cuţit în piept şi în spate, apoi a înfăşurat cadavrul într-un covor.

Anchetatorii spun, însă, că de fapt, criminalul avea de gând să-şi tranşeze victima şi să o pună apoi în mai multe pungi de plastic.

Citeşte şi CRIMĂ în Oradea. Un bărbat cu gâtul tăiat, găsit în zona unei foste fabrici