Traficant de droguri, la Vocea României. Celebra emisiune e în mijlocul unui nou scandal VIDEO

Un nou episod scandalos care are în centru Vocea României, cel mai popular show de talente din România, a izbucnit încă de la prima ediţie a emisiunii. Unul dintre concurenţii apreciaţi de juriu a fost arestat în trecut pentru trafic de droguri.

09 sept. 2017, 13:48
Traficant de droguri, la Vocea României. Celebra emisiune e în mijlocul unui nou scandal VIDEO

Vocea sa a impresionat juraţii de la emisiunea de talente, însă Ştefan Ştiucă are în spate o poveste sumbră. În 2006 el a fost arestat pentru trafic de droguri după ce a fost prins în flagrant în Piaţa Universităţii. Acasă la Ştefan au fost gasite aproximativ patru grame de haşiş, două grame de canabis, trei grame de seminţe de canabis şi cinci telefoane mobile, scrie stiripesurse.ro.

În trecut, Ştefan a fost şi ultras la peluza sud Dinamo. Acum el cântă într-o formaţia “The Mob”, care înseamnă mafia în engleză.

Un alt concurent care a impresionat toţi juraţii şi i-a făcut să se întoarcă foarte repede a fost Raduly Botond. Tânărul a fost lăudat de toţi antrenorii care au spus că este cea mai bună voce pe care au auzit-o la concurs, iar Loredana Groza i-a spus chiar că antrenoirii nu mai au ce să-l înveţe.

Raduly Botond a mai participat în trecut şi la alte emisiuni de talente, din România dar şi din Ungaria, însă niciodată nu a reuşit să ajungă până în finală.