Traficanţi de droguri, opriţi în trafic de DIICOT. Ce voiau dealerii să facă cu substanţele

Ofițerii DIICOT, alături de agenții de la Rutieră, mascații de la BCCO și doi câini specializați în depistarea drogurilor au fost implicați într-o amplă acțiune. Opt tineri au fost duși la audieri și asta după ce asupra unuia dintre ei au fost găsite pastile de extasy. Tinerii din Baia Mare, care circulau cu două autoturisme, au fost opriți la ieșirea din Dej spre Cluj-Napoca.

07 mart. 2015, 21:08
Traficanţi de droguri, opriţi în trafic de DIICOT. Ce voiau dealerii să facă cu substanţele

Anchetatorii aveau informații că tinerii din cele două autoturisme din Baia Mare, care se îndreptau spre Cluj-Napoca, la un eveniment, aveau de gând să vândă substanțele interzise, potrivit ziarulclujean.ro. Inițial, agenții de la Rutieră au oprit cele două mașini ca la un control de rutină, ulterior opririi au intervenit mascații.

Substanțele găsite asupra suspecților sunt extasy. Suspiciunea noastră a fost că aveau asupra lor extasy și s-a dovedit a fi așa. Au fost destul de surprinși de acțiune și clar nu se așteptau. Tinerii au declarat că drogurile le au pentru consum și o parte din ele urmau să le comercializeze la un eveniment din oraș„, au declarat surse din cadrul DIICOT București.

După ce au ieșit de la audieri, dealerul de droguri și cei șapte prieteni cu care era au plecat spre casele lor. „Asupra unuia dintre tinerii aflați în una din cele două autoturisme oprite în trafic au fost găsite 14 pastile de extasy. Față de suspect s-a luat măsura controlului judiciar”, a declarat Mihaela Porime, procuror DIICOT.

CITEŞTE ŞI: 50 de kilograme de cocaină, care aparţineau unui celebru interlop, găsite în centrul Capitalei