Traficanţi prinşi cu 12 kilograme de canabis VIDEO

Procurorii DIICOT au prins vineri mai mulţi traficanţi de canabis. Aceştia doreau să comercializeze 12 kilograme de canabis în valoare totală de 120.000 de euro. Oamenii legii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor, informează România TV.

18 ian. 2013, 12:25
Traficanţi prinşi cu 12 kilograme de canabis VIDEO

Potrivit DIICOT, la data de 18 ianuarie 2012, cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate de către procurori a fost descoperită şi ridicată cantitatea de aproximativ 12 kilograme canabis. Drogurile proveneau din Spania, fiind introduse în ţară de inculpaţii Dinu Alexandru Virgil şi Oieş Viorel Ioan şi dintr-o cultură outdoor înfiinţată de inculpatul Tamaş Oliver Mihai pe raza municipiului Arad.

Inculpaţii urmau să comercializeze drogurile la preţul de 50 de lei/gram, către consumatorii din judeţul Arad. Valoarea totală a drogurilor este de 120.000 de Euro. Suportul tehnic al acţiunii a fost asigurat de către DGIPI.

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor şi au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 29 de zile.