Trafic feroviar întrerupt în mai multe judeţe din cauza vântului puternic. Mai mulţi copaci au fost doborâţi pe calea ferată UPDATE

Circulaţia feroviară a fost întreruptă în mai multe judeţe. Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vântul puternic pe calea ferată.

19 apr. 2017, 08:18
Trafic feroviar întrerupt în mai multe judeţe din cauza vântului puternic. Mai mulţi copaci au fost doborâţi pe calea ferată UPDATE

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Hunedoara, circulația feroviară pe secția CF 202 Petroșani – Simeria s-a reluat în condiții normale. Din pricina prăbușirii unui arbore pe linia de cale ferată (ca urmare a vântului puternic), traficul fusese oprit în zona stației Merișor.

Din această cauză, trenul de persoane IR1824 Deva – București a acumulat 180 de minute întârziere.

UPDATE: Circulația feroviară pe magistrala 300, între stațiile Timișul de Sus și Predeal, este oprită momentan din cauza prăbușirii unui copac pe ambele fire ale liniei de contact, a precizat pentru AGERPRES directorul general al Regionalei CFR Brașov, Ioan Pintea.

Sursa citată a precizat că la fața locului s-a deplasat o drezină pentru a elibera firele de contact și estimează că în aproximativ 30 de minute, în jurul orei 14,00, traficul feroviar va fi reluat.

În acest moment, un tren de persoane staționează înainte de intrarea în stația Timișul de Sus, iar în gara Predeal alte două trenuri de persoane sunt oprite până la rezolvarea situației apărute.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia feroviară a fost întreruptă, miercuri, pe secţia CF 202 Petroşani – Simeria, în zona staţiei Merişor, din judeţul Hunedoara, din cauza prăbuşirii unui arbore pe linia de cale ferată, ca urmare a vântului puternic.

Din acest motiv, un tren personal şi-a întrerupt deplasarea, până la remedierea situaţiei, mai precizează sursa citată.