Traficul rutier este paralizat din cauza ninsorilor. VEZI DRUMURILE BLOCATE

Ninsorile au creat mari probleme în judeţele din Moldova. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat că, luni, patru drumuri naţionale sunt complet blocate din cauza zăpezii viscolite pe carosabil. Meteorologii au emis şi un COD GALBEN de ninsori şi viscol în Moldova.

17 dec. 2012, 06:12
Traficul rutier este paralizat din cauza ninsorilor. VEZI DRUMURILE BLOCATE

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că în intervalul orar 5.00 – 17.00 s-a acţionat cu un număr de 447 autoutilaje şi au fost răspândite 2.243 tone de materiale antiderapante şi 0,5 tone clorură de claciu pe sectoarele de drumuri naţionale unde au fost întregistrate precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Drumurile cu circulaţie întreruptă sunt:

  • DN 24C Santa Mare-Rădăuţi Prut; imposibilitatea de a acţiona din cauza viscolului puternic;
  • DN 29 Botoşani-Manoleasa Prut; imposibilitatea de a acţiona din cauza viscolului puternic;
  • DN 29A Daraban-Rădăuţi Prut; imposibilitatea de a acţiona din cauza viscolului puternic;
  • DN 29 D Botoşani-Ştefăneşti;  imposibilitatea de a acţiona din cauza viscolului puternic;

CNADNR-SA roagă participanţii la trafic ca în perioada următoare să respecte cu maximă atenţie restricţiile de viteză specifice sezonului, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanţuri, lopată), etc.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

CITEŞTE ŞI: ŞCOLI ÎNCHISE în zonele afectate de viscol din Moldova