PANICĂ pe şosea. Un TIR cu STUPI DE ALBINE s-a răsturnat într-o curbă VIDEO

Un accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă după-masa, pe DN17, în Pasul Tihuţa. Un TIR încărcat cu stupi cu albine s-a răsturnat într-o curbă.

23 aug. 2014, 13:16
PANICĂ pe şosea. Un TIR cu STUPI DE ALBINE s-a răsturnat într-o curbă VIDEO

Şoferul TIR-ului, un bărbat din comuna bistriţeană Dumitriţa, a pierdut controlul volanului într-o curbă, din cauza vitezei, şi s-a răsturnat pe partea dreaptă, pe direcţia de mers spre Bistriţa, potrivit România TV. Albinele au ieşit din stupi şi au fost foarte agitate, motiv pentru care echipelor de intervenţie care au venit să ridice TIR-ul de pe carosabil, nu s-au putut apropia de locul accidentului.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei bistriţene a anunţat că s-a aşteptat lăsarea serii pentru ca albinele să se liniştească şi să se întoarcă în stupi, astfel încât carosabilul să fie eliberat, iar circulaţia pe DN 17 să fie reluată în condiţii normale.

Şoferul TIR-ului a primit îngrijiri medicale, însă deocamdată nu se poate interveni pentru ridicarea TIR-ului pentru că albinele sunt foarte agitate. Mai mulţi poliţişti dirijează circulaţia în zona în care s-a produs accidentul. Nicio persoană nu a fost înţepată de albine„, a declarat Claudiu Trifan de la Poliţia Rutieră Bistriţa-Năsăud.

Şoferii care au drum prin Pasul Tihuţa au fost avertizaţi să circule cu geamurile închise pentru a nu fi atacaţi de albine.

CITEŞTE ŞI. Accident STUPID pe DN1. Un şofer s-a răsturnat cu maşina după ce a vrut să închidă portiera în mers