Trag la preşedinte ca „la miere”: O muscă a aterizat „în direct” pe fruntea lui Obama VIDEO

Nici măcar bodyguarzii preşedintelui nu ar fi în stare să oprească o muscă să îşi atingă scopul. Aşa s-a întâmplat joi, la Casa Albă, când insecta a aterizat exact pe fruntea lui Barack Obama, în momentul în care preşedintele reales în al doilea mandat prezenta doi noi membri ai echipei sale.

25 ian. 2013, 08:23

Musca de la Casa Albă, bâzâitoare şi agitată, îi tot dădea târcoale preşedintelui care tocmai prezenta doi noi membri ai echipei sale din cel de-al doilea mandat prezidenţial, dezvăluie The Telegraph.

Obama a încercat să o gonească, dar fără succes. Nici măcar serviciile secrete ale preşedintelui nu s-au putut „lupta” cu ea.

„Chestia asta a început să mă plictisească”, a spus la un moment dat Obama, arătând cu degetul spre musca ce l-a agresat vreo 5 minute incontinuu. În final, insecta insistentă şi-a găsit locul direct în mijlocul frunţii preşedintelui!

Istorie mai veche

Nu este prima oară când preşedintele american are de-a face cu muştele în timpul unor discursuri oficiale sau dialoguri transmise în direct, la televiziune, reaminteşte publicaţia britanică.

În iunie 2009, preşedintele a „împărţit” camera de luat vederi cu o muscă, în timpul unui interviu transmis în direct.

Într-un alt interviu, transmis chiar de la Casa Albă, Obama a reuşit să omoare în direct musca ce îl agasa.

În 2010, în timp ce anunţa planurile privind iniţierea unei reforme a sistemului public de sănătate, Obama a s-a luptat în paralel cu o muscă, încercând să o doboare. Insecta a fost însă mai abilă decât el şi s-a aşezat exact deasupra buzei preşedintelui, în partea stângă.

Între timp, Obama s-a mai antrenat în lupta lui cu muştele. Cu o cazia unui alt interviu, el a avut de-a face cu mai multe muşte care îi distrăgeau atenţia, moment în care preşeintele a oprit interviul ca să alunge insectele care îl agasau.