ELICOPTER SMURD PRĂBUŞIT în lacul Siutghiol. Familia PILOTULUI, AMENDATĂ

Familia lui Petru Cătuneanu, pilotul care și-a pierdut viața în urma prăbușirii elicopterului SMURD în laculSiutghiol, a fost amendată pentru că nu a declarat decesul acestuia în termen de 48 de ore.

28 dec. 2014, 15:05

Familia pilotului Petru Cătuneanu a fost amendată după moartea acestuia, scrie www.expresmagazin.ro. Astfel, rudele regretatului pilot au primit o amendă de 50 de lei de la Starea Civilă Constanța pe motiv că nu au anunțat în termen de 48 de ore decesul acestuia.

Amenda datează din data de 17 decembrie, după cum apare în documentul publicat ataşat.

Un elicopter al SMURD cu patru persoane la bord – doi piloți de la Inspectoratul General de Aviație și două cadre medicale ale SMURD Constanța – s-a prăbușit pe 15 decembrie în lacul Siutghiol. Toți membrii echipajului au murit.

În momentul producerii accidentului, elicopterul se întorcea dintr-o misiune aeromedicală, după ce transportase un pacient la Spitalul Județean Constanța.

PRIMELE IMAGINI ale tragediei de la Siutghiol filmate cu o DRONĂ VIDEO

MAI a informat că ancheta preliminară a accidentului a stabilit, prin reprezentanţii a două firme fabricante ale elicopterului prăbuşit, că nu au existat cauze tehnice care să contribuie la prăbuşirea elicopterului SMURD.

Descoperire ULUITOARE de ultima oră. Elicopterul prăbuşit în lacul Siutghiol NU A AVUT PROBLEME tehnice