Tragedia care a cutremurat România la miezul nopţii. A murit Cristina Cojocaru

Tragedie în România! Anunțul decesului a fost făcut de autorități aproape de miezul nopții! Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic.

11 feb. 2019, 12:08
Tragedia care a cutremurat România la miezul nopţii. A murit Cristina Cojocaru

Cristina Cojocaru, unul dintre răniții accidentului petrecut sâmbătă seara la Târgu Jiu, pe centura ocolitoare Artego-plantație-Coloana Infinitului, s-a stins într-un spital din București, scrie cancan.ro.

Citeşte şi EA este cea mai FRUMOASĂ elevă din Târgu Jiu. Este DANSATOARE. Vezi ce SHOW a făcut la eveniment VIDEO

Se pare că tinerii se întorceau de majorat când s-a întâmplat tragedia. Adolescenta era elevă în clasa a XI a la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”. Pe surse, rănita a intrat în stop cardio respirator la Pitești. Se pare că avea mai multe fracturi la coloana vertebrală, iar decesul a survenit în urma inundării creierului cu sânge.

Șoferul a pierdut controlul mașinii

La volan se afla un tânăr de doar 19 ani, care, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul mașinii. Automobilul a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un cap de pod și de o conductă de gaze. Șoferul își luase permisul auto în urmă cu doar o lună de zile.

„În urma impactului, atât șoferul, cât și o tânără de 17 ani și alți doi tineri de 18 și 19 ani, toți din Târgu Jiu, au suferit leziuni și au fost transportați la spital. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Gorj.