TRAGEDIA de la Bucureşti, BREAKING NEWS la CNN şi BBC

Tragedia de la Bucureşti a făcut înconjurul lumii. CNN şi BBC au prezentat informaţii live cu evenimentul tragic din România, unde cel puţin 26 de persoane şi-au pierdut viaţa.

30 oct. 2015, 23:32

Principalele agenţii de ştiri, precum şi CNN şi BBC au prezentat cu BREAKING NEWS tragedia de la Bucureşti. 

„Un incendiu produs într-un club din Bucureşti s-a soldat cu 27 de morţi, alte zeci de persoane fiind rănite”, a transmis postul tv american CNN, în timp ce BBC News notează că „România este în stare de şoc” din cauza tragediei.

„Douăzeci şi şapte de morţi şi zeci de răniţi într-un incendiu produs la un club de noapte din Bucureşti”, a relatat agenţia de presă britanică Reuters.

„Bucureşti: 26 de morţi şi 88 de răniţi în stare gravă după o explozie produsă într-o discotecă”, titrează cotidianul francez Le Parisien. „Incendiu mortal într-un club de noapte din Bucureşti”, notează Le Monde.

Informaţia a fost preluată şi de Agenţia France Presse, de Associated Press, de presa rusă, germană, italiană şi chineză.

„Tragedie în România: cel puţin 26 de morţi în urma unei explozii produse într-un club din Bucureşti”, scrie revista germană Focus.

„Bucureşti: explozie într-o discotecă, cel puţin 27 de morţi”, titrează cotidianul italian La Repubblica. Şi ziarul Corriere della Sera, precum şi agenţiile italiene ANSA, AGI şi Adnkronos relatează despre drama din România.

„Tragedie într-un club de noapte din Bucureşti: zeci de fani heavy-metal au murit într-o explozie”, notează postul german N-TV.

De altfel, materialele editoriale despre tragedia petrecută în centrul Bucureştiului sunt primele la rubricile de ştiri Google în limbile engleză, franceză, italiană şi germană.

Potrivit celui mai recent bilanţ, 27 de persoane au murit, iar alte 162 au fost transportate la spital în urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Bucureştiului.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din MAI, Raed Arafat, a anunțat că în momentul de față 145 de persoane sunt internate în urma incendiului puternic care a avut loc vineri seară în clubul Colectiv din Capitală.

Astfel, el a spus că la Spitalul Floreasca se află 50 de persoane, în Spitalul de Arși — 27 de persoane, în Spitalul Elias — patru persoane, în Spitalul Militar — patru persoane, în Spitalul Sf. Pantelimon — trei persoane, în Spitalul Județean Ilfov — o persoană, Spitalul Sf. Ioan — nouă persoane, în Spitalul Bagdasar — 24 de persoane, în Spitalul Municipal — 16 persoane, în Spitalul Colțea — șapte persoane.


loading...
Partenerii noștri