TRAGEDIA din Italia. Familia tinerei moarte în accident nu are bani pentru repatrierea trupului

Dramă în familia tinerei din Bihor, moartă în accidentul de pe autostrada din Italia. Oamenii nu îşi pot înmormânta fiica pentru că nu au bani, informează România TV. Peste 3.000 de euro costă repatrierea trupului fetei. În tragedia produsă weekendul trecut au murit şase români.

30 oct. 2014, 07:26
TRAGEDIA din Italia. Familia tinerei moarte în accident nu are bani pentru repatrierea trupului

Încă de sâmbătă de când a avut loc accidentul, familia nu îşi mai găseşte liniştea. Aceştia trăiesc o adevărată dramă, asta deoarece se gândesc cu groază că nu vor putea să repatrieze trupul neînsufleţit al fetei moartă în accidentul din Italia.

Pentru repatriere ar avea nevoie de 3.000 de euro, bani de care părinţii tinerei nu dispun. Tatăl fetei susţine că a cerut ajutorul autorităţilor, însă răspunsul a fost acela că nu sunt bani.

Citeşte şi DETALII CUTREMURĂTOARE despre tragedia din Italia. Şoferul român, tatăl unui fotbalist care joacă în Anglia

Bărbatul a mai spus că are ceva bani strânşi pentru înmormântarea lui şi a soţiei sale, însă nicidecum pentru înmormântarea fetei lor. Suma pe care o au ei este derizorie comparativ cu cea de care au nevoie pentru a-şi repatria copilul.

Melania se afla în Italia, unde lucra în agricultură. Duminică trebuia să se întoarcă acasă. Cu banii obţinuţi intenţiona să urmeze cursurile de master. Alături de Melania în accidentul de sâmbătă au murit alţi cinci români.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Italia. Şase ROMÂNI AU MURIT, alţi trei sunt răniţi