TRAGEDIA din Mioveni. IMAGINI SCANDALOASE cu teribilistul care a ucis o familie VIDEO

Imagini incredibile au fost înregistrate cu puţin timp înainte de carnagiul provocat în Mioveni de un şofer teribilist. Tânărul de 21 de ani a fost surprins de camerele de supraveghere făcând o depăşire neregulamentară. La scurt timp, a provocat un accident soldat cu moartea a doi oameni care au lăsat în urmă doi copii orfani, informează România TV.

08 dec. 2014, 15:15
TRAGEDIA din Mioveni. IMAGINI SCANDALOASE cu teribilistul care a ucis o familie VIDEO

Camerele de supraveghere din Mioveni au înregistrat imagini incredibile cu teribilistul care a ucis, sâmbătă, o familie. Înainte de tragedie, tânărul a fost surprins în timp ce a executat o depăşire neregulamentară

Doi copii au rămas orfani după ce un tânăr de 21 de ani, aflat la volanul unui bolid, a intrat cu 100 de kilometri la oră în maşina părinţilor lor. În urmă cu doi ani ani, vitezomanul a participat la o cursă ilegală de maşini în urma căreia un tânăr a murit.

Accidentul s-a petrecut pe o stradă puţin circulată din Mioveni. Şoferul, care gonea nebuneşte cu bolidul, a intrat într-o maşină în care se aflau o fetiţă de 13 ani şi părinţii săi. Femeia de 38 de ani a murit pe loc iar bărbatul, de 40 de ani, şi-a dat ultima suflare în timp ce era scos de echipele de descarcerare din maşina distrusă complet. Cel care a provocat carnagiul a scăpat doar cu mici zgârieturi.

Prietenul şoferului, aflat pe scaunul din dreapta, a fost transportat la spital. Acolo a ajuns şi fetiţa de 13 ani lăsată orfană de şoferul vitezoman. Starea sa este gravă, însă medicii spun că va supravieţui.

Potrivit primelor concluzii ale anchetei, cauza accidentului este neadaptarea vitezei într-o curbă.

”Conducătorul unui autoturism, posibil pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta. Autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o altă maşină care circula din sens opus”, a declarat pentru Agerpres agentul Mădălina Sima, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea cauzelor accidentului, pe numele şoferului vinovat fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Accident grav la Mioveni: Doi oameni au murit, după ce un vitezoman cu bolid a intrat pe contrasens