Accident şocant! 57 de morţi și 65 de răniţi în urma exploziei unui camion-cisternă

Tragedia serii, s-au întregistrat zeci de morţi şi răniţi, după ce o cisternă a explodat. Multe dintre victime au încercat să fure ţiţei în timp ce camionul-cisternă fusese implicat într-un accident.

10 aug. 2019, 13:34
Accident şocant! 57 de morţi și 65 de răniţi în urma exploziei unui camion-cisternă

Un camion-cisternă a explodat sâmbătă, în apropierea oraşului Morogoro, din Tanzania, la circa 200 km vest de capitala Dar es Salaam. Bilanțul este de 57 de morți și 65 de răniți, transmite postul de radio de stat TBC Taifa, citat de Reuters.

Multe dintre victime au murit după ce au încercat să sustragă ţiţei din vehiculul care fusese implicat într-un accident, informează Agerpres.

„Suntem îndureraţi de vestea unui accident în care a fost implicat un camion-cisternă în Morogoro, care a luat foc şi câţiva oameni au suferit arsuri”, a scris pe Twitter purtătorul de cuvânt al guvernului, Hassan Abbasi.

„S-a produs o explozie puternică şi care a ucis până acum cel puţin 57 de oameni. Este vorba în principal de şoferi de taxi şi de persoane din zonă care au dat fuga să recupereze carburantul” care se scurgea din cisternă, a declarat pentru presă şeful poliţiei regionale, Willbrod Mtafungwa. Luna trecută, cel puțin 45 de persoane au fost ucise după ce o cisternă s-a răsturnat și a explodat în Nigeria.