Tragedia URIAŞĂ din familia lui ILIE NĂSTASE. „A murit DEGERAT, i-au tăiat MÂINILE!”

Ilie Nastase a dezvaluit un episod socant din viata sa: bunicul lui a murit, degerat, in Siberia.

14 oct. 2014, 06:35
Tragedia URIAŞĂ din familia lui ILIE NĂSTASE. „A murit DEGERAT, i-au tăiat MÂINILE!”

Ilie Nastase a participat la marsul pentru unirea Basarabiei cu Romania, motivul fiind unul dureros pentru fostul mare sportiv.

„Familia mea este din Basarabia. Toate surorile mele sunt nascute peste Prut. La fel si mama mea. Este ceva sentimental. Nu se mai afla printre noi. Dumnezeu sa le ierte!”, a spus Ilie Nastase pentru Cancan.

Ilie Nastase a amintit un moment pe care l-a trait in urma cu putin timp: „Acum o luna am fost la Soroca si la Cetate. Fratele meu a stat acolo. Primii doi ani de scoala i-a facut in Basarabia. Acum are 81 de ani si nu a mai fost de 71 de ani pe acele meleaguri! L-am dus la scoala la care a invatat, la casa in care a locuit”.

Fostul mare sportiv a dezvaluit si tragedia din familia sa.

„Bunicul meu a murit in Siberia. A degerat si i-au taiat ambele maini. Era basarabean! Pentru el si pentru toti cei care au luptat pentru acest pamant, noi si fratii nostri trebuie sa incercam sa ne reunim!”, a mărturisit Ilie Nastase, care are mai multe afaceri in republica Moldova: „Am cumparat si blocuri, am si unele restaurante, dar va spun ceva: pentru mine ste o investitie sentimentala”.