Tragedia zilei! A murit într-un grav accident! Medicii nu au mai putut face nimic: Zi tristă

Vestea tristă a zilei, un nume mare din lumea sportului cu motor a murit subit într-un grav accident. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. S-a aflat acum! 

02 nov. 2019, 14:33
Tragedia zilei! A murit într-un grav accident! Medicii nu au mai putut face nimic: Zi tristă

Pilotul indonezian Afridza Munandar a murit după un accident suferit în timpul unei curse din cadrul Asia Talent Cup, sâmbătă, pe circuitul Sepang, care găzduieşte în acest weekend GP-ul Malaysiei.

„Incidentul a avut loc în primul tur, la virajul 10, şi cursa a fost oprită imediat. Înciuda eforturilor echipelor medicale de la circuit şi de la spital, Munandar a murit”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Potrivit AFP, indonezianul în vârstă de 20 de ani a primit iniţial îngrijiri pe circuit, după care a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Kuala Lumpur.

Ca urmare a decesului pilotului, înaintea curselor de Moto3, Moto2 şi MotoGP de pe circuitul Sepang se va ţine un minut de reculegere.

„Zi tristă pentru motociclism. A murit Afridza Munandar în această după-amiază, după un accident în cursa Asian Talent Cup! RIP Afridza”, a reacţionat Marc Marquez pe Twitter.

Asia Talent Cup reprezintă una dintre formulele de promovare către MotoGP şi este o competiţie rezervată tinerilor piloţi din Asia şi Oceania.