TRAGEDIE AVIATICĂ în Sibiu. DETALII despre cei doi militari răniţi în accident

TRAGEDIE AVIATICĂ în Sibiu. Cei doi militari răniţi în accidentul de elicopter, produs vineri pe raza judeţului Sibiu, au fost transportaţi la UPU SMURD din Târgu Mureş. 

21 nov. 2014, 13:17
TRAGEDIE AVIATICĂ în Sibiu. DETALII despre cei doi militari răniţi în accident

Rezultatele de la computerul tomograf au indicat că primul militar, în vârstă de 45 de ani, nu a suferit leziuni interne care să-i pună viaţa în pericol, în schimb au fost identificate leziuni maxilo-faciale, au anunţat medicii de la UPU SMURD din Târgu Mureş.

De asemenea, el prezintă arsuri de gradul 2 şi 3 pe 40 la sută din suprafaţa corpului. Medicii nu au oferit un răspuns dacă aceste arsuri îi pun viaţa în pericol, scrie Agerpres.

Citeşte şi TRAGEDIE AVIATICĂ în Sibiu. Dosarul elicopterului militar prăbuşit, înregistrat la Parchetul Militar din Cluj

Cei doi răniţi au fost transportaţi la un spital din Bucureşti.

VEZI şi TRAGEDIE AVIATICĂ în Sibiu. PRIMELE IMAGINI cu EPAVA elicopterului prăbuşit, în care au murit opt militari

„A ajuns al doilea pacient cu maşina de terapie intensivă, este conştient, stabil hemodinamic, are şi el o suprafaţă arsă de aproximativ 40% din corp, plus la prima vedere nişte fracturi de membre superioare, contuzie toraco-abdominală, dar încă nu pot să spun ce fel de leziuni are. Dacă nu are leziuni severe în cazul cărora trebuie intervenit de urgenţă, probabil va fi transferat la spitalul de Arşi din Capitală, dar încă nu avem un examen complet”, a declarat dr. Emilia Turuţ, medic şef de gardă la UPU SMURD.

Cei doi militari vor fi vizitaţi de Ministrul Apărării, Mircea Duşa, şi, posibil, de Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

Un elicopter militar model IAR-330 PUMA s-a prăbuşit, vineri dimineaţă, la limita dintre judeţele Sibiu şi Mureş, la bordul elicopterului aflându-se zece persoane. Opt militari au murit şi doi au fost răniţi în accident.

Citeşte şi Elicopter militar PRĂBUŞIT în Sibiu. Opt persoane AU MURIT în tragedie