Tragedie de Anul Nou. A murit în vacanţă în Thailanda, după ce i-a explodat o petardă în faţă

Gary McLaren, un turist britanic care a mers în Thailanda pentru a petrece Anul Nou, alături de logodnica sa, a murit chiar de Revelion, în urma unui teribil accident.

01 ian. 2020, 16:46

Gary McLaren a fost omorât de o petardă care i-a explodat în faţă. Britanicul în vârstă de 50 de ani, din Corby (Northamptonshire) se afla în Pattaya împreună cu un grup de prieteni şi cu logodnica sa. Poliţiua spune că accidentul s-a petrecut pe o alee plină cu baruri şi cluburi de noapte, la scurt timp după miezul nopţii, potrivit poliţiei locale.

Oamenii legii au ajuns la faţa locului în jurul orei 00.30 şi l-au găsit pe bărbat la pământ în faţa unui bar de bere, având răni serioase la faţă. Dealtfel, el a murit la faţa locului, înainte de a fi dus la spital.

Un martor spune că l-a văzut încercând să aprindă petarda de două ori, după care aceasta a început să scoată fum, înainte de a exploda. Logodnica sa, Jasmine, a fost găsită plângând în hohote şi îmbrăţişând trupul lui Gary. Ea a postat şi o poză, cu mesajul: „Aceasta este ultima noastră poză împreună” (foto jos).