Tragedie de Crăciun. Tatăl şi trei copii au murit de la incendiu provocat de pomul de iarnă

Tată, fiu și două fiice, morți într-un incendiu provocat de bradul de Crăciun. Este povestea tragică a unei familii pentru care magia sărbătorilor s-a transformat într-un coșmar.

29 dec. 2019, 11:53

Poveste tristă de Crăciun. Juan Moreno a reușit să iasă din casa cuprinsă de flăcări. Când și-a dat seama că trei dintre cei cinci copii ai săi erau blocați înăuntru, nu a ezitat și a alergat înapoi, să-i salveze.

S-a certat cu iubita şi s-a răzbunat pe bradul de Crăciun dându-i foc. A fost nevoie de intervenţia pompierilor

Nenorocirea a avut loc în orășelul Hemet, din California, SUA. Eforturile lui Juan au fost în zadar. Pompierii l-au găsit pe bărbatul de 41 de ani fără suflare, prăbușit lângă trupurile fără viață ale fiicelor sale, Janessa, patru ani, și Maria, 12 ani. Isaac, opt ani, s-a stins din viață câteva ore mai târziu, la spital.

Cristina a rămas singură. Ea va trebui să îi crească pe cei doi copii ai cuplului care au supraviețuit incendiului: Jaelyn și micuța Cecily, care are doar 11 luni.

„Din informațiile pe care le avem, domnul Moreno a intrat în casa cuprinsă de flăcări pentru a-și salva trei dintre copii. A fost ultima oară când a fost văzut în viață. Este o adevărată tragedie. Ca tată, cred că aș fi procedat exact la fel”, a declarat locotenentul Nate Miller pentru NBC Los Angeles.