TRAGEDIE de Paşte. Un copil de 13 ani a murit într-un accident teribil

Un adolescent de doar 13 ani a murit într-un accident de circulație petrecut duminică seara în Satu Mare. Tânărul, alături de alți patru membrii ai familiei, se întorceau cu o mașină de teren de la grătar.

02 mai 2016, 07:32
TRAGEDIE de Paşte. Un copil de 13 ani a murit într-un accident teribil

La doar câțiva kilometrii de casă, mașina în care se aflau s-a răsturnat pe câmp. Din nefericire, adolescentul a murit pe loc, în timp ce celelalte patru persoane din mașină au scăpat doar cu răini.

Martori la tragedie au fost doi tineri din Dara care doar cu câteva momente înainte de accident au coborât din autoutilitară. Cei doi făceau autostopul iar șoferul mașinii s-a oferit să îi ducă până la Dara. Nu bine s-au dat jos din autoutilitară că tinerii au și auzit strigătul de groază a celor din mașină, potrivit voceatransilvaniei.ro.

„Ne-am dat jos și abia am urcat digul când am auzit o bufnitură și un urlet,” a povestit unul dintre tineri.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-ar fi produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta avea 0,68 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pentru că accidentul nu s-a produs pe drumul public, bărbatul va fi cercetat pentru ucidere din culpă.