Tragedie: Doi prezentatori celebri, găsiţi morţi în casă

Mark şi Debby Constantino, foşti parteneri de viaţă şi investigatori în serialul "Ghost Adventures", o producţie TV despre fenomene paranormale, au fost descoperiţi decedaţi într-un apartament din Sparks, Nevada, într-un aparent caz de crimă urmată de sinucidere, informează contactmusic.com.

26 sept. 2015, 10:45

Trupurile lor neînsufleţite au fost descoperite miercuri de Poliţia din Sparks, un oraş din statul american Nevada. Cei doi investigatori nu mai formau un cuplu de ceva vreme, iar decesele lor ar fi, potrivit unor surse, rezultatul unei crime urmate de sinucidere. Un al treilea cadavru, aparţinând unui bărbat rămas deocamdată neidentificat, a fost descoperit de Poliţie.

Debby locuia separat de Mark, într-un alt apartament, alături de alţi doi chiriaşi, potrivit postului de televiziune KTVN. Poliţia a fost chemată la acea locuinţă miercuri dimineaţă, la ora locală 08.00, după ce al treilea chiriaş s-a întors acasă şi a descoperit cadavrul colegului său de apartament.

Debby lipsea din apartament şi a fost luată ca ostatic de Mark, fiind dusă în alt apartament, ce ar fi deţinut de unul dintre copiii adulţi ai cuplului. Poliţia a reuşit să găsească locul în care se afla cadavrul ei după ce a dat în urmărire telefonul victimei.

Atunci când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au fost întâmpinaţi cu focuri de armă, trase de la ferestrele locuinţei. Poliţia crede că focurile de armă au fost tras de Mark.

Poliţia a continuat să încerce să rezolve situaţia, însă negocierile cu Mark, ce vizau predarea acestuia, au eşuat. La aproximativ ora 13.30, miercuri, o echipă din forţele speciale de intervenţie americane (SWAT) a pătruns în apartament şi a descoperit trupurile neînsufleţite ale lui Mark şi Debby Constantino.

Atât Mark, cât şi Debby aveau cazier, potrivit presei americane. Debby a fost acuzată de violenţă domestică şi agresiune, în martie, după un incident ce a avut loc în reşedinţa pe care cuplul o avea în oraşul Reno. În august, Mark a fost arestat, alături de fiica cuplului, Raquel, şi acuzat de răpire, agresiune şi furt de automobile, într-un alt incident în care a fost implicată şi Debby.

Debby şi Mark Constantino, investigatori în fenomene paranormale, erau cunoscuţi graţie apariţiei lor în serialul „Ghost Adventures” difuzat de postul de televiziune Travel Channel. Ei au apărut pentru prima dată în acest show TV în 2007 şi se considerau experţi în fenomenul de voce electronică (EVP).