Tragedie fără margini. Un adolescent de 16 ani a murit după ce a adormit cu căştile de la telefon în urechi

Moarte șocantă a unui băiat de 16 ani! A murit după că a adormit cu căștile de la telefon în urechi. Ce au descoperit medicii legiști te va pune pe gânduri.

07 dec. 2018, 14:47
Tragedie fără margini. Un adolescent de 16 ani a murit după ce a adormit cu căştile de la telefon în urechi

Un băiat de 16 ani din Malaysia a murit electrocutat, după ce a adormit cu căștile de la telefon în urechi, în timp ce acesta era încărcat, scrie a1.ro.

Tragedia a lăsat o familie îndurerată și mii de oameni speriați, pentru că din păcate, acest obicei este frecvent în rândul tinerilor dependenți de tehnologie. Mohammed Aidil Azzahar Zaharin a fost găsit de mama lui, întins pe podea, însă aceasta credea că doarme și a plecat la serviciu. Când s-a întors de la muncă, băiatul a fost găsit în același loc, așa că disperată a chemat salvarea. Din păcate, băiatul era fără suflare de multe ore, iar în urma autopsiei a fost declarat mort.

Citeşte şi Tragedie în largul Japoniei. Un puşcaş marin american a murit, cinci sunt daţi dispăruţi şi unul a reuşit să se salveze

Accidente similare în Asia

În Asia, acest tip de accident nu este primul, aici fiind folosite frecvent cabluri, căști și încărcătoare ieftine, care nu prezintă nicio garanție. Băiatul, în vârstă de 16 ani nu a prezentat niciun fel de vătămare corporală, cu excepția urechii pe care medicii legiști au găsit-o arsă. Cauza decesului a fost stabilită oficial: electrocutare cu căștile.

Spre ghinionul băiatului, acesta a adormit în timp ce telefonul era conectat la o sursă de curent, ceea ce i-a adus la o vârstă extrem de mică, moartea.

În urma teribilului accident, oamenii au distribuit pe rețelele sociale poze cu băiatul și cu motivul neașteptat al morții, iar ca feedback, mulți tineri au conștientizat riscul la care sunt expuși zilnic. Unii dintre ei au lăsat comentarii precum ,,Când ai telefonul la încărcat, nu îl folosi niciodată”, ,,Prețul pe care îl plătim pentru că folosim tehnologia”.