Tragedie fără margini la Miercurea Ciuc. Oana a murit infectată cu COVID, înainte să-și țină în brațe bebelușul

Situaţie dramatică în Miercurea Ciuc. Doi copii au rămas fără mamă, după ce Oana s-a stins din viaţă. Femeia se infectase cu coronavirus la doar două săptămâni după ce născuse a doua oară.

30 nov. 2020, 10:41
Tragedie fără margini la Miercurea Ciuc. Oana a murit infectată cu COVID, înainte să-și țină în brațe bebelușul

Tragedie fără margini la Miercurea Ciuc. Oana Iordache avea 41 de ani, iar acum două săptămâni a ajuns la spital, ca să nască, la termen. Femeia a adus pe lume un bebeluș sănătos, dar n-a apucat să-l mai țină în brațe.

Tragedie fără margini la Miercurea Ciuc. Oana a murit în secţia ATI a spitalului în care era internată

Femeia a fost despărţită de cel mic având în vedere că aceasta era infectată cu noul coronavirus. Aflându-se în izolare, starea ei de sănătate s-a agravat foarte tare şi a fost mutată la Terapie Intensivă, potrivit Sindicatul Naţional al Grefei Judiciare Dicasterial. La doar 7 zile în care a fost intubată, din păcate Oana a pierdut lupta cu boala și în urma ei rămâ doi copilași, o fetiță de 2 ani și patru luni și un bebeluș, orfani de mamă.

„Un nou deces în Justiție din cauza Covid 19

Din păcate, mai înregistrăm o victimă din cauza virusului, a doua din rândul grefierilor.

Oana Iordache, colega noastră grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc a pierdut lupta imediat după naștere la secția ATI, unde a stat intubată timp de o săptămână.

Nici măcar nu a apucat să-și țină în brațe bebelușul nou-născut.

Oana avea 41 de ani, o fetiță de 2 ani și 4 luni și bebelușul de doar 2 săptămâni.

Astăzi, Justiția a mai pierdut un profesionist!

Dumnezeu sa o aibă în pază!”, se arată în mesajul transmis de Sindicatul Naţional al Grefei Judiciare Dicasterial.

În ultimele 24 de ore au fost raportate aproape 150 de decese

Grupul pentru Comunicare Stratergică a anunţat aproximativ 5.500 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-COV 2 după efectuarea a 16.225 de teste şi 148 decese în ultimele 24 de ore în România. 1.250 de pacienţi cu COVID-19 sunt internate la ATI.

Până astăzi, 29 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 471.536 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.554 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19)

Până astăzi, 11.193 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 28.11.2020 (10:00) – 29.11.2020 (10:00) au fost raportate 148 de decese (86 bărbați și 62 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dolj, Harghita, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Citeşte şi: Femeie cu COVID-19 moartă în salon şi pusă direct în sac pentru înmormântare în faţa celorlalţi pacienţi VIDEO