Tragedie feroviară. Doi fraţi minori au murit în Bistriţa, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de tren

Un autoturism în care se aflau doi adulţi şi doi copii a fost lovit, duminică seara, de un tren, pe raza localităţii Miceştii de Câmpie, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Ambii minori au murit.

16 ian. 2022, 22:08
Tragedie feroviară. Doi fraţi minori au murit în Bistriţa, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de tren

Cei doi minori decedaţi aveau 13, respectiv 15 ani şi erau din satul Tuşinu din judeţul Mureş, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

În maşină se mai afla tatăl celor doi copii, un bărbat de 41 de ani, care stătea pe locul din dreapta şoferului, şi conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, din localitatea mureşeană Sânpetru de Câmpie.

În această seară, poliţiştii Serviciului Rutier au fost direcţionaţi la locul producerii unui accident, pe Drumul Judeţean 162, în Miceştii de Câmpie. Din primele informaţii, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Sânpetru de Câmpie, judeţul Mureş, în timp ce se deplasa pe Drumul Judeţean 162, la o trecere cu nivel de cale ferată simplă, fără bariere, a fost colizionat de un tren.

În urma impactului, atât şoferul, cât şi un pasager de 41 de ani, din Tuşinu, judeţul Mureş, au fost răniţi. Totodată, în urma impactului, doi minori de 13, respectiv 15 ani, din aceeaşi localitate, pasageri în autoturism, au fost răniţi şi ulterior declaraţi decedaţi datorită leziunilor suferite„, a transmis IPJ.

Atât şoferul autoturismului, cât şi mecanicul de locomotivă au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În accident a fost implicat trenul regio Bistriţa-Luduş, care a staţionat aproximativ o oră şi jumătate după impactul cu autoturismul.

Citeşte şi Un antrenor de karate şi trei dintre elevii săi minori au murit într-un teribil accident

În tren se aflau aproximativ 20 de călători, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cei doi bărbaţi din autoturism care au fost răniţi au fost transportaţi la UPU SMURD Mureş.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările în acest caz în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Citeşte şi Tatăl Raisei, fetița ucisă de polițist pe trecerea de pietoni, declarație sfâșietoare: Dumnezeu va face ca el să plătească tot cu viața