Tragedie. Fiul unui celebru cântăreţ, mort la doar 15 ani: A căzut de pe o STÂNCĂ FOTO

Arthur Cave, unul dintre fii cântăreţului Nick Cave, a murit la vârsta de 15 ani, în urma unui accident, după ce a căzut de pe o stâncă foarte înaltă din localitatea britanică Brighton, în cursul serii de marţi.

15 iul. 2015, 14:43

Cântăreţul australian a confirmat moartea fiului său prin intermediul unui comunicat de presă, potrivit Independent.

Autorităţile din Marea Britanie spun că moartea lui Arthur Cave reprezintă un accident, nu o sinucidere, cu toate că încă nu cunosc circumstanţele în care s-a produs tragedia. Copilul a fost găsit pe plaja de la baza stâncii Ovingdean Gap din Brighton, cu răni grave la cap. Mai mulţi turişti au încercat să îl resusciteze, însă adolescentul nu a mai putut fi salvat, chiar dacă o ambulanţă l-a transportat de urgenţă la spital.

Citeşte şi MIRACOL în Marea Britanie. Un român A SUPRAVIEŢUIT după ce a căzut de pe o STÂNCĂ

Fiul nostru Arthur a murit marţi seară. A fost un copil frumos, fericit şi iubitor. Vă rugăm să respectaţi intimitatea familiei noastre în această perioadă îndoliată şi dificilă„, a declarat Nick Cave, în vârstă de 57 de ani, şi mama lui Arthur, Susie.

Arthur Cave şi fratele lui au apărut în filmul „20,000 Days on Earth”, un documentar din 2014 care prezintă o zi din viaţa cântăreţului Nick Cave.