Tragedie imensă în fotbalul românesc. FRF, anunţ dureros: a murit un fost selecţioner al României

Gheorghe Staicu, fost fotbalist şi antrenor care a condus printre altele echipele Universitatea Cluj, Olimpia Satu Mare, FC Braşov şi selecţionata feminină a României, a decedat la vârsta de 85 de ani.

14 iun. 2021, 13:21
Tragedie imensă în fotbalul românesc. FRF, anunţ dureros: a murit un fost selecţioner al României

Tragedie imensă în fotbalul românesc. Fostul fotbalist şi antrenor Gheorghe Staicu, care a condus printre altele echipele Universitatea Cluj, Olimpia Satu Mare, FC Braşov şi selecţionata feminină a României, a decedat la vârsta de 85 de ani, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Tragedie imensă în fotbalul românesc

„Gheorghe Staicu, fost jucător la Steaua Bucureşti şi antrenorul naţionalei feminine în perioada 2002-2007, a decedat la finalul săptămânii, la vârsta de 85 de ani. Acesta suferea de Alzheimer de peste 10 ani. Federaţia Română de Fotbal şi naţionala feminină transmit sincere condoleanţe familiei şi celor apropiaţi”, se arată pe site-ul citat.

Şoc în fotbalul românesc. Marian Bașno a murit într-un accident rutier FOTO

În cariera de antrenor, Gheorghe Staicu a pregătit echipe precum Olimpia Satu Mare, cu care a reuşit două promovări şi a jucat o finală de Cupă a României, FC Bihor, FC Braşov, Jiul Petroşani, UM Timişoara, Universitatea Cluj şi FC Baia Mare. De asemenea, Gheorghe Staicu a fost antrenor la loturile olimpice şi selecţioner al loturilor feminine de junioare şi senioare. Ca jucător, Staicu are în palmares două titluri de campion şi o Cupă a României, toate cu Steaua Bucureşti.

Federația Română de Fotbal și naționala feminină transmite sincere condoleanțe familiei și celor apropiați! Naționala feminină, care dispută luni, de la ora 18:00, un joc amical împotriva Slovaciei, va ține un moment de reculegere în memoria sa, înainte de startul jocului.