TRAGEDIE în Arad. Un bărbat de 51 de ani şi-a înjunghiat concubina de 26 de ani

Gelos şi aflat sub influenţa alcoolului, un bărbat de 51 de ani din Arad şi-a înjunghiat concubina în vârstă de 26 de ani.

29 oct. 2015, 12:09
TRAGEDIE în Arad. Un bărbat de 51 de ani şi-a înjunghiat concubina de 26 de ani

Tragedia s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, în Arad. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, un bărbat în vârstă de 51 de ani a luat cuţitul şi şi-a înjunghiat concubina în vârstă de 26 de ani. Bărbatul a crezut că s-ar putea să fie părăsit de tânără. Femeia a fost înjunghiată de 10 ori, două dintre plăgi fiind penetrante, punându-i femeii viaţa în pericol, scrie aradon.ro.

Pentru a o salva, fratele bărbatului a intervenit, însă şi acesta a fost atins cu cuţitul. Din fericire, rănile provocate de agresor fratelui său sunt superficiale. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Arad, starea ei fiind stabilă acum. Când şi-a dat seama ce a provocat, agresorul a fugit şi, potrivit declaraţiilor sale date în faţa anchetatorilor, ar fi vrut să se sinucidă. A renunţat la acest gând şi s-a predat.

„Am pus în mişcare acţiunea penală, am dispus luarea măsurii reţinerii, iar vineri urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor. Este în situaţia recidivei, recidiva post-condamnatorie”, a declarat Pavel Palcu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

În anul 2002, bărbatul a fost condamnat la 11 ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunilor de viol şi incest, fiind anchetat de acelaşi procuror. Bărbatul şi-a executat pedeapsa până în anul 2010 când a fost eliberat condiţionat.

Citeşte şi O femeie din Vâlcea a fost înjunghiată în plină stradă de un bolnav psihic