Tragedie în Bihor, un bărbat s-a împuşcat în cap din greşeală

Un bărbat a murit după ce s-a împuşcat în cap, după o partidă de vânătoare! Bărbatul a fost găsit de soția sa.

09 dec. 2019, 06:43
Tragedie în Bihor, un bărbat s-a împuşcat în cap din greşeală

Tragedie în localitatea bihoreană Bicaci, unde un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit de soţia sa împuşcat. Potrivit surselor BIHOREANULUI, întâmplarea s-a produs duminică în jurul orei 14, în casa victimei.

Din primele date, se pare că bărbatul îşi curăţa arma cu care fusese la o partidă de vânătoare, când aceasta s-a descărcat, rănindu-l foarte grav în zona capului și provocându-i decesul pe loc.

Din informaţiile ziarului, partida de vânătoare ar fi fost una legală, victima ar fi avut permis de port-armă, şi, de asemenea, puşca ar fi fost deţinută legal.

Toate aceste date urmează să fie verificate, însă, de poliţişti, care au deschis o anchetă, pentru a afla exact circumstanţele nefericitului eveniment.

„Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Poliţiei bihorene continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta”, a declarat duminică seară pentru BIHOREANUL comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.