TRAGEDIE în Bistriţa-Năsăud. Trei persoane rănite, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de tren

Trei tineri din comuna Feldru, judeţul Bistriţa-Năsăud, au ajuns vineri dimineaţă la spital după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un tren regio la o trecere peste calea ferată situată în localitate. De vină a fost şoferul care nu a respectat indicaţiile acustice şi luminoase.

14 nov. 2014, 08:06
TRAGEDIE în Bistriţa-Năsăud. Trei persoane rănite, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de tren

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Virginia Roşca, a declarat pentru AGERPRES că la volan se afla un tânăr de 30 ani, care nu a oprit la trecerea peste calea ferată, deşi semnalele acustice şi luminoase erau în funcţiune şi indicau apropierea unui tren, şi a fost colizionat de trenul regio care circulă pe relaţia Feldru – Ilva Mică.

În microbuz se mai aflau o tânără de 21 ani şi un adolescent de 17 ani, toate trei victimele suferind multiple traumatisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, la locul accidentului au fost trimise două echipaje de prim ajutor ale SMURD, echipajul de terapie intensivă şi un echipaj al Ambulanţei, precum şi două echipaje de descarcerare.

Victimele au fost preluate în stare de conştienţă, nefiind încarcerate, şi au fost transportate la spital.

Traficul feroviar în zonă nu a fost blocat, trenul implicat în accident fiind tras în gara Feldru, situată la o distanţă de 100 metri.

Citeşte şi Maşină lovită de tren, în Harghita. Şoferul a refuzat transportul la spital