Tragedie în Bistriţa. O elevă a fost găsită moartă în casă

O tragedie a avut loc în Bistriţa. O tânără absolventă a Liceului de Arte a fost găsită moartă în casă. Familia fetei aşteaptă rezultatele necropsiei.

26 iul. 2018, 05:27
Tragedie în Bistriţa. O elevă a fost găsită moartă în casă

Luci Buzilă era o fire veselă, optimistă, visătoare şi cu planuri mari pentru viitor. Pe 28 iulie urma să afle dacă a fost admisă la o facultatea de arhitectură din Danemarca.

Tânăra era din Poiana Ştampei şi venise la Bistriţa în urmă cu patru ani. Se împrietenise cu Denisa, o colegă de clasă de care era nedespărţită. Cele două urmau să plece împreună în Danemarca.

„Pentru mine, ea e ca și fata mea adoptivă. A fost colegă cu Denisa încă din clasa a IX-a, din cel de-al doilea semestru. Din clasa a X-a, fetele noastre au stat împreună în același apartament. Au învățat și s-au distrat împreună. Au aplicat pentru Danemarca împreună. A fost cu noi în vacanțe. Era ca și parte a familiei noastre”, a povestit, în stare de șoc, Gabriela P., mama Denisei, potrivit bistriteanul.ro.

Se pare că cele două prietene au povestit până după miezul nopţii cu o seară înainte ca Luci să fie găsită fără suflare.

„Aseară a povestit pe messenger, până după miezul nopții cu Denisa. Au râs, și-au făcut planuri etc. Azi la amiază am aflat că a murit. S-a pus la somn și nu s-a mai trezit. Doar ce am fost la Festivalul Celtic, în weekend. Suntem șocați”, a mai povestit Gabriela.

Pe pagina de Facebook a tinerei au început să curgă mesajele de adio. Familia fetei așteaptă rezultatele autopsiei pentru a vedea care a fost cauza decesului.