Tragedie în Botoşani. Un asistent medical a fost găsit mort în casă

O tragedie a avut loc în județul Botoșani. Un asistent medical a fost găsit mort în casă. Avea 42 de ani. Polițiștii au deschis un dosar penal.

23 iul. 2022, 15:49
Tragedie în Botoşani. Un asistent medical a fost găsit mort în casă

Tragedie în Botoşani. Marius, un asistent medical în vârstă de 42 de ani, a fost găsit mort în casă de soţia sa.

Tragedie în Botoşani. Asistent găsit mort în casă

Citeşte şi O nouă tragedie pe şosele. Cine este motociclistul de 19 ani care nu a mai putut fi salvat

Bărbatul în vârstă de 42 de ani lucra la Spitalul Județean Botoșani din 2007. Soţia sa a alertat imediat autorităţile, după ce l-a găsit inconştient în casă. Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de medici, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Acesta a lăsat fără tată un copil în vârstă de şapte ani. Toţi cei care l-au cunoscut sunt şocaţi de vestea tragică.

Potrivit primelor informaţii, Marius era cunoscut cu afecţiuni medicale. Trupul acestuia a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului, potrivit botoşaninews.ro. 

Polițiștii au demarat o anchetă, dar nu sunt suspiciuni cu privire la moartea acestuia.

Care sunt semnele dinaintea morţii. O asistentă la un azil de bătrâni a dezvăluit cele două fenomene pe care le experimentează o persoană aflată în pragul morţii

Oricât ar părea de macabru, există câteva semne care te anunţă de iminenţa morţii. Două dintre cele mai comune semne au fost dezvăluite de o asistentă de la un azil de bătrâni, care a fost martora multor treceri în veşnicie.

”Acest fenomen se poate manifesta în mai multe feluri. Pacientul începe, dintr-o dată, să mănânce, să vorbească, să meargă, să facă glume, să râdă. Dar, din păcate, la câteva zile de la acest fenomen, chiar și la câteva ore, pacientul moare. Asta se întâmplă cam la o treime dintre pacienții pe care i-am văzut. Așa că încercăm să educăm aparținătorii în legătură cu acest fenomen, înainte să se întâmple, pentru a fi pregătiți” a explicat asistenta într-un video pe TikTok.

Al doilea fenomen observat de Julie, care anunţă apropierea morţii, are loc, de obicei, cu aproximativ o lună înainte ca pacientul să moară. Muribundul începe să vadă prieteni sau rude care au murit sau chiar animale de companie.

”Poate vedea inclusiv spirite, îngeri care îi vizitează, uneori, în vis, alteori și în timpul zilei. Câteodată, ne întreabă dacă și noi vedem aceste entități. Pacientul nu e speriat de prezența acestora, ci e oarecum reconfortant pentru el, iar mesajul pe care îl transmit e că se vor revedea curând”, a mai explicat femeia.

Citeşte şi Accident teribil, a fost Cod Roşu de intervenţie: un tânăr de 19 ani a murit