Tragedie în Brăila. Un campion balcanic la înot a murit în timpul unei petreceri

Un băiat de 18 ani din Brăila, campion balcanic la înot, şi-a dat ultima suflare în faţa prietenilor cu care se distra. Băiatul consumase câteva pahare de alcool.

25 feb. 2013, 08:15
Tragedie în Brăila. Un campion balcanic la înot a murit în timpul unei petreceri

Un tânăr de 18 ani din Brăila, campion la înot, a murit duminică noaptea la o petrecere organizată acasă la un coleg. Potrivit prietenilor cu care se distra, băiatul a dansat şi a consumat alcool, iar la un moment dat a leşinat. Băiatul s-a prăbuşit sub privirile îngrozite ale prietenilor. Aceştia au sunat imediat la ambulanţă, dar în momentul în care echipajul medical a ajuns la faţa locului nu s-a mai putut face nimic pentru adolescent.

De asemenea, mama acestuia a avut nevoie de ajutor medical. Tatăl copilului este plecat în străinătate de câţiva ani. Poliţia a deschis o anchetă şi se aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a se stabili cauzele decesului.

Băiatul era o speranţă a înotului românesc, informează România TV. Era multiplu medaliat la concursurile de înot şi avea în palmares patru medalii de aur, două de argint şi două de bronz.