TRAGEDIE în Brăila. Un tânăr s-a sinucis după ce a făcut accident cu maşina fratelui său

Tragedie, petrecută chiar în ziua de Paști, în localitatea brăileană Vișani. Un tânăr în vârstă de 22 de ani s-a sinucis, speriat că i-a stricat mașina unui frate plecat în străinătate.

02 mai 2016, 12:39
TRAGEDIE în Brăila. Un tânăr s-a sinucis după ce a făcut accident cu maşina fratelui său

Costel Dima a luat mașina fratelui său, cu gândul să meargă la o fostă iubită, într-o localitate învecinată, scrie Obiectiv Vocea Brăilei. Pe drum, însă, a pierdut controlul asupra mașinii, a intrat pe contrasens și s-a înfipt în șanț. Tânărul a scăpat nevătămat, însă mașina a fost avariată destul de rău, potrivit libertatea.ro.

Supărat că i-a stricat mașina fratelui, acesta s-a întors acasă și, după ce a băut câteva pahare, acesta a decis să-și pună capăt zilelor. Tânărul s-a dus în șopron și s-a spânzurat cu o funie.

În casă erau mama lui paralizată, care este imobilizată la pat și un alt tânăr cu handicap, în timp ce alți doi frați sunt plecați la muncă în străinătate.

Familia locuiește într-o casă de la marginea localității, în condiții precare. Azi- noapte, femeia paralizată a auzit gălăgie în curte, dar n-a putut să iasă și nici pe băiatul celălalt nu l-a lăsat să iasă, de frica hoților. Gălăgia era însă făcută de vecinii care l-au văzut pe tânăr spânzurat și au chemat poliția.