TRAGEDIE în Braşov. Un bebeluş de opt luni a fost OMORÂT în BĂTAIE

Un bebeluş de doar opt luni din Covasna a ajuns de urgenţă la spital în Braşov cu multiple traumatisme. Micuţul a murit după ce a fost bătut cu sălbăticie. 

08 mai 2015, 13:34
TRAGEDIE în Braşov. Un bebeluş de opt luni a fost OMORÂT în BĂTAIE

Un bebeluș de numai opt luni din judeţul Covasna a fost adus în stare gravă la Spitalul Județean Brașov. După câteva ore în care medicii s-au luptat cu disperarea să-i salveze viața, micuțul a decedat.

Bebeluşul era în stop cardiorespirator când a ajuns la spital. A fost resuscitat şi pe ambulanţă şi în urgenţă. Testele efectuate de medici au arătat că avea sângerări craniene şi nu şi-a mai putut relua funcţiile vitale, deoarece creierul a stat foarte mult fără oxigen, scrie newsbv.ro.

„Copilul a fost găsit acasă în stop cardiorespirator, a fost resuscitat şi transferat rapid pe secţia de Reanimare unde s-a efectuat un computer tomograf. S-a descoperit sânge în creier şi din cauza hipoxiei prelungite (lipsa de oxigenare a creierului – n.a.), funcţiile vitale nu şi-au mai reluat activitatea”, a declarat dr. Ioana Chiţea, purtător de cuvânt la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, care a precizat că părinții au susținut că bebelușul ar fi căzut din pat și s-a lovit cu capul de ciment.

Surse din cadrul spitalului au dezvăluit că micuțul prezenta urme de violență excesivă pe tot corpul. Aceasta a fost și cauza morții, care va fi stabilită cu exactitate după examenul medicilor legiști. Micuțul avea şi mai multe coaste rupte în urmă cu mai mult timp, care s-au sudat între timp, semn că bebelușul era maltrat de mai multă vreme.

Citeşte şi CRUZIME de nedescris în MATERNITATE. Bebeluş de patru zile, BĂTUT şi MUŞCAT de o asistentă medicală VIDEO