TRAGEDIE în Capitală. Femeia care a stat pe bloc 35 de ore s-a ARUNCAT în GOL

Femeia în vârstă de 60 de ani care a ameninţat timp de 35 de ore că se aruncă de pe un bloc de pe Calea Victoriei din Capitală s-a aruncat în gol vineri seara. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, informează România TV.

22 mai 2015, 15:56
TRAGEDIE în Capitală. Femeia care a stat pe bloc 35 de ore s-a ARUNCAT în GOL

Femeia de 60 de ani s-a urcat pe terasa unui bloc de pe Calea Victoriei din Capitală şi a ameninţat că se aruncă. După 35 de ore, în care negociatorii, prietenii apropiaţi ai femeii şi chiar soţul acesteia au încercat să o convingă să se dea jos, aceasta s-a aruncat în gol de pe blocul de 8 etaje.

Cei de la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Poliția Capitalei a confirmat decesul.

„Negociatorii au încercat să o salveze, a fost adusă și familia, un preot, dar situația dânsei era delicată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Bogdan Ghebaur.

O echipă de negociatori ai Poliției Capitalei încercase să o convingă pe femeie să coboare de pe clădire.

„Nu este vorba despre vreun protest al femeii. Am înțeles că se află într-o stare depresivă, care ar fi provocată de faptul că acum doi ani i-a murit copilul. De atunci nu și-a mai revenit. Echipa de negociatori a fost trimisă la fața locului încă de ieri și încearcă să o convingă să coboare, dar ea nu colaborează nici cu noi, nici cu familia. Femeia a amenințat că se aruncă de pe clădire”, declarase anterior Bogdan Ghebaur.

Femeia nu a vrut să discute nici cu soțul ei, cu prieteni sau alți cunoscuți.

La fața locului fuseseră trimise o ambulanță și un echipaj de pompieri.

Bătrâna era femeia de serviciu a blocului şi suferea de depresie. În urmă cu doi ani, fiica ei a murit de cancer, iar ultimele cuvinte pe care femeia i le-a spus administratorului imobilului au fost că vrea să se întâlnească cu fata ei.

Femeia a fost în trecut internată pentru stări depresive.