Tragedie în Gara de Nord din Bucureşti. Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului

Un bărbat s-a aruncat, joi, în faţa trenului în Gara de Nord din Bucureşti. Medicii nu au putut decât să constate decesul. Anchetatorii susţin varianta sinuciderii şi vor să afle motivele care l-au împins în faţa acestui gest extrem.

14 aug. 2014, 10:03
Tragedie în Gara de Nord din Bucureşti. Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului

Incidentul a avut loc, joi, în jurul orei 11.30, în Gara de Nord, în momentul în care un tren era tras la peronul liniei şapte pentru a plecat pe ruta Bucureşti-Ploieşti-Braşov, potrivit România TV.

În momentul în care trenul a intrat în gară, în capătul peronului, un bărbat s-a aruncat pe calea ferată, fiind călcat de locomotivă. Mecanicul a oprit imediat, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la ISU şi de la Criminalistică. Până în acest moment nu se cunosc cauzele care l-au deteriminat pe bărbat să recurgă la acest gest extrem.

Trenul, care ar fi trebuit să iasă din gară la ora 11.45 de minute, a plecat cu întârziere de aproximativ o oră. Cadavrul bărbatului a fost ridicat de cei de la IML în vederea efectuării autopsiei.

CITEŞTE ŞI: O femeie de 60 de ani s-a aruncat de la etajul opt al blocului în care locuia

Bărbat care s-a aruncat joi în faţa trenului a mai încercat să-şi pună capăt zilelor, în aceeaşi zi. Atunci, mecanicul a oprit la timp. Nimeni nu a intervenit însă la a doua tentativă de suicid.