Tragedie in Caraş-Severin. O fetiţă de numai 12 ani a murit lovită de trăsnet

O fetita de 12 ani a murit intr-un mod cumplit, in timp ce se afla cu animalele la pascut, copila fiind lovita de trasnet in timpul unei furtuni, inainte de a mai apuca sa se adaposteasca.

16 iul. 2014, 10:51
Tragedie in Caraş-Severin. O fetiţă de numai 12 ani a murit lovită de trăsnet

O fetita a murit, in apropierea localitatii Sfanta Elena, intr-o zona unde se afla un parc eolian. Din primele declaratii oferite de familie politistilor, fetita supraveghea animalele familiei pe un pe camp in apropierea casei, cand la un moment dat, a inceput sa tune si sa fulgere. Fata de 12 ani nu a mai ajuns la adapost, astfel ca intr-o clipa, a fost lovita de un trasnet. Micuta a fost descoperita de fratele ei, care venise sa vada ce se intampla de nu mai raspunde la telefon. Imediat dupa ce si-au vazut copila prabusita la pamant, familia a sunat la 112 dupa ajutor. Un echipaj al ambulantei a plecat spre locul solicitarii, insa din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru ca micuta sa fie salvata.

Copila era lovita in zona capului si nu a mai putut fi readusa la viata. Politistii de la Moldova Noua au trimis la locul tragediei un echipaj, care a confirmat faptul ca tanara a fost lovita de un trasnet. Zona a fost impejmuita pana cand criminalistii au efectuat cercetarea la fata locului. Trupul neinsufletit a fost transportat la morga spitalului din Moldova Noua.