Tragedie în cea mai frumoasă zi a unui cuplu: A omorât-o în ZIUA NUNŢII GALERIE FOTO VIDEO

Cei doi proaspăt căsătoriţi, Kelly Ecker şi George 'Scott' Samson au început să se certe chiar în timpul petrecerii de nuntă. Pentru ca, după numai câteva ore, să se petreacă tragedia.

08 oct. 2014, 09:47

Mirii au început să se certe chiar în timp ce dansau. George, aflat sub influența băuturilor alcoolice, i-a reproşat lui Kelly că nu vrea decât să pună mâna pe banii lui. Cel puţin asta povestesc invitaţii, potrivit România TV.

Nimeni nu s-a gândit, însă, că cearta va ajunge atât de departe. Cu toate acestea, la numai câteva minute după ce a plecat ultimul oaspete, mireasa a sunat disperată la serviciile de urgenţă.

Citeşte şi Ce înseamnă când îţi iese în cale o MIREASĂ. Vezi la ce să te aştepţi

Când au ajuns poliţiştii la faţa locului, era deja prea târziu. Bărbatul îşi împuşcase soţia de mai multe ori, cu o armă de calibrul 40. După care, el s-a închis în pivniţă şi s-a sinucis cu o armă semiautomată, dezvăluie Daily Mail.

În casă se mai aflau părinţii mireului şi fiul lui Ecker dintr-o relaţie anterioară, când s-a petrecut tragedia. Nimeni altcineva nu a fost rănit în uma acestei tragedii.