Tragedie în Cluj. Doi tineri au murit, iar un altul ajuns la spital, în urma unui accident VIDEO

Doi tineri au murit, iar un al treilea a fost rănit în urma unui grav accident petrecut în judeţul Cluj. Maşina în care se aflau cei trei s-a izbit violent de un autocamion care circula regulamentar. De vină este şoferul autoturismului, care circula cu viteză.

05 nov. 2013, 06:21
Tragedie în Cluj. Doi tineri au murit, iar un altul ajuns la spital, în urma unui accident VIDEO

Şoferul, în vârstă de 21 de ani, din comuna Ghilău a vrut să se laude cu maşina pe care tocmai şi-o cumpărase şi a ieşit să se plimbe cu doi prieteni. A apăsat însă prea tare pedala de acceleraţie, iar din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un camion, potrivit România TV.

Şoferul maşinii şi bărbatul care se afla în dreapta sa au murit în urma impactului. Tânărul care se afla pe bancheta din spate a scăpat cu răni uşoare. Pompierii de la descarcerare au fost nevoiţi să decoperteze maşina pentru a scoate victimele.

Accidentul a avut loc pe fondul neadaptării la condiţiile de drum. Un autoturism a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de autocamionul care circula din sens invers„, a declarat comisarul-şef Florin Goia.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

CITEŞTE ŞI: Accident grav. Tânără de 16 ani, spulberată pe trecerea de pietoni, la Cluj Napoca